Godt nytt år kjære dere!

Starten på året ble jo ikke slik vi hadde håpet, selv om mange av oss kanskje hadde fryktet dette. Ny nedstenging… Nå håper jeg bare at alle følger reglene slik vi kanskje får oppleve mer normale omstendigheter dette året altså.

Lykkelig uvitende om hva kveldens oppdatering skulle bringe dekket jeg bordet til søndagsmiddagen sammen med familie. Som det nå dessverre blir en stund til neste gang jeg får gjøre.

Jeg har ikke funnet gode nok vinkler når det kommer til å ta bilde av bordene føler jeg og den lave januarsola gjør ikke ting enklere. Den kommer jo til å stige litt høyere snart, men vinklene må jeg så absolutt jobbe med!

Uansett! Bordet ble dekket med en god blanding av rustikt, natur og vintage. Litt deilig grønt ble det også – i påvente av vår og spirer. Disse grønne finingene var en av de siste levningene av oppsatsen vi fikk med MøreHus (utbyggeren). Tusen takk for finfin oppsats dere og beklager at jeg ikke klarer å holde liv i orkidéer, men trøst dere med at jeg fikk brukt den til noe trivelig likevel. Stas!

Et tips der altså dersom du ønsker å bruke restene fra juleoppsatsen!

Jeg håper du har hatt en fin jul og en god start på det nye året. Nå må vi ta vare på hverandre og gjøre alt vi kan for å snart få treffe venner og familie og ikke minst – få gi dem en GOD klem!

Post a Comment