//Inneholder reklame

Hva gjør man når det helt plutselig står en haug med flere store valg og venter etter å ha spontanshoppet et nytt hjem..? Da trenger man inspirasjon og ideer – kvikt! Nå har jeg jo kanskje en aldri så liten fordel siden interiør er det jeg GJØR, men uansett altså – dette gikk fort!

Drømmen er en låve. En gammel, kul låve som man står ganske fritt til å gjøre det en vil med. Låven vår altså – her er det mye inspirasjon å hente!

Det viktigste rommet i et hjem er for meg uten tvil kjøkkenet. Slik har det alltid vært. I leiligheten ville kjøkkenet bli enda viktigere da det er i samme rom som stua også, så her måtte det smarte valg til for å få det til å funke. Jeg kan stolt og ydmykt fortelle at jeg nå samarbeider med Sigdal Kjøkken som influencer i tillegg til å jobbe hos Sigdal i Ålesund og Molde, så at det ble Sigdal – DET skal jeg love dere!

Jeg skal fortelle dere mye mer om detaljene rundt kjøkkenet vårt i et eget innlegg (for ja, det er mye kult å fortelle selv om kjøkkenet ikke er så stort), men nå måtte jeg bare vise dere hvorfor jeg har valgt som jeg har gjort.

Jeg har hentet inspirasjon til kjøkkenet fra flere steder, men mye er hentet fra låven – som for eksempel fargen!

Kjøkkenet vårt er fra kortreiste Sigdal Kjøkken (som forresten har vintersalg nå, les mer her!). Det er utrolig stas å ha et Norsk kjøkken som er produsert i selve Sigdal. Noe av det kuleste er at de på fabrikken kan male kjøkkenet i akkurat den fargen du vil!

Låven vår er en rustikk sak med den fineste blågrønne fargen og rocka detaljer – akkurat det jeg ønsket meg til kjøkkenet! Jeg kombinerte derfor denne fargen, samt den fine grønnfargen vi hadde på soverommet i vårt forrige hjem og kom frem til min egen farge.

I tillegg måtte de litt mer rocka detaljene få plass, derfor Quooker i antikk messing, overskap i sort (med de kuleste vitrinedørene – gled dere til å se!) og ventilator i black steel (og selvfølgelig sort stekeovn).

Nå ble jo inspirasjonsbildene ekstra fine siden snøen har lagt seg som et teppe over låven – litt som den nydelige benkeplaten i Silestone gjør på kjøkkenet. Bonus!

Kjøkkenmodellen heter forresten Tun Eik og du finner den, eller andre fine favoritter, på kampanje hos Sigdal nå!

Ha ei nydelig vinteruke videre da dere!

Post a Comment