Samme tankene går gjennom hodet hver søndag her oppe: «VIL ikke hjem!» Dette til tross for at jeg denne gang var så heldig å fikk et døgn heeelt alene her oppe. Herlighet så digg!

Torsdag kveld var jeg på plass og etter en times tid med en solid styrkeøkt med snømåking kunne jeg rigge meg til med litt digg og filmer som Ole Johnny ikke gidder å se (i dette tilfellet Avatar og gode, gamle Bernard & Bianca).

Ole Johnny hadde andre ting på agendaen, nemlig kjøpe ny bil til meg – hurra (derfor så happy face i første bilde)!

Fredags morgen (tidlig!) startet jeg dagen i varm badestamp mens jeg herifra organiserte litt logistikk sammen med kidsa over telefonen før de skulle på skolen.

Heretter var det bare å brette opp ermene og finne frem kreativiteten – her skulle det mekkes materiell til ulike styling- og fotojobber jeg har gående i tillegg til å fylle opp bildebanken generelt som skrek etter påfyll!

Solen snek seg frem og ga meg en påtvungen pause (gule bilder vil vi ikke ha). Denne benyttet jeg godt – på med ski og feller!

Jeg er ingen toppturekspert, så jeg turte ikke vimse meg på Skarven alene, men fikk opp pulsen rikelig mens jeg tråkket opp til toppen av skitrekket. Heeeelt innafor og jeg blir aldri lei av denne utsikten!

Premien ventet på hytta i form av varm stamp og litt leskende før jeg kunne fortsette med bildene.

Fredag kveld kom resten av flokken opp på fjellet og resten av helga har gått med til mer tid i bakken, julemiddag (takk papsi!) og stemning rundt bålpanna sammen med fineste familien.

Kidsa er forøvrig for kul til å bli med på bilder, men de var her de også altså – uten å krangle nevneverdig mye!

Takk alle dere som gjorde helga så fin! Nå er vi oppladet og klare for ei ny uke!

Post a Comment