I morgen er det to uker siden vi tok over denne herligheten og det første offisielle bildet måtte jo bare bli et kjøkkenbenk-bilde (du har kanskje sett det på IG allerede?). Nå har vi kommet oss nesten helt på plass. Bare noen garderobeskap unna å ha fullt og helt system, men ellers gjenstår det bare å bo seg til. For det må vi jo.

Julen har flyttet inn og jeg har aldri vært så sent ute med å ha opp juletreet! Treet på hytta har riktignok stått siden oktober da…

Kjøkkenet fra Sigdal (som det kommer mer info om på nyåret!) var en stor favoritt allerede under tegneprosessen. Elsker ALT ved det! Materialene er naturlige og selv om fargen i utgangspunktet lett kan virke litt søt, er den utrolig enkel å gjøre mer rocka med de nøye utvalgte detaljene i sort. Digger, digger, digger!!

Det som blir utfordringen min nå er å finne gode vinkler å fotografere borddekkinger i. Jeg er jo vant til å ha egen spisestue med rolige bakgrunner, mens jeg nå har kjøkken, stue og spisestue i ett.. Til det sier jeg som jeg pleier: «Essa, ditta årna sej – null stress»!

Sånn blir det.

Skapet over alle skap fikk bli med på flyttelasset takket være en tålmodig mann som skjønte at dette MÅTTE jeg ha med, som fikk hjelp av flere sterke mannfolk. Tusen takk for hjelpen – der e vet hvem dere er!

TV sonen måtte jo også skvises inn på et lite område som vises godt.. Dette løste vi med å kjøpe en TV som ser ut som et bilde når den er slått av og jeg har lastet opp bilde av Åndalsnes – tatt på en av mine mange joggeturer til Einangsætra når vi er på hytta. TVen heter Frame for den som lurer.

Skapene under TVen ble levert med kun en dør.. Like greit, da fikk jeg bruke de fiiiine kurvene mine, noe som gjorde at den fikk et mye mer personlig uttrykk. Ting skjer for en grunn!

TUSEN takk for alle fine ord – enten det er her på bloggen, på insta eller fra dere som jeg møter på som tar seg tid til å kommentere og gratulere med vårt nye hjem. Jeg GLEDER meg til å vise mer!

Post a Comment