//Inneholder reklame

Hadde det vært normale tider hadde vi nok vært på førjulstur i utlandet i disse tider, men slik ble det altså ikke i år. Klage gjør vi på ingen måte – vi har jo fineste byen vår vi kan være turist i!

For et par helger siden sjekket vi inn på byens fineste hotell, Hotel Brosundet – bare vi to. Bobler i glasset, lav puls og nydelig utsikt. Heldige oss!

Etter noen timer med rusling i byen, avslapping på rommet og i den nyyydelige lobbyen var det fredags kveld dags for middag og julebord sammen med gjengen i Sigdal. På med paljettkjolen og en etterlengtet kveld i sosialt samvær!

Lørdags morgen fikk vi deilig frokost levert på rommet – for en luksus (noe du før eller siden bør unne deg!). Følte oss litt som kongelige der vi ruslet rundt i morgenkåpe og forsynte oss med den diggeste frokosten ever!

Etter frokosten var det klart for neste høydepunkt! Da kom nemlig jentene med buss ut til byen for å være sammen med oss resten av helga – så stas! Julegaveshopping, julelunsj og ut for å spise middag på kvelden. De synes kanskje ikke det heeelt kunne måle seg med julemarked i Berlin, men shopping, digg mat og en natt på fineste hotellet var ikke å forakte det heller altså!

Tusen takk for oss, vakre Ålesund og Hotel Brosundet – nå kan jula bare komme!

Comments

  • Anette
    16. desember 2020

    Ser kjempe-koselig ut!

Post a Comment