//Inneholder reklame (linker)

Da var vi der folkens! Tirsdag tok vi over leiligheten, onsdag sov vi her for første gang og i går inviterte vi dugnadsflokken på innflytningsmiddag (innenfor coronareglene dersom du var i tvil). Vi har jobbet som gærninger, døgnet rundt. I kjent stil da med andre ord.

Vi har kjørt flyttelass, vasket ned, pakket opp, montert og skrudd flatpakket. En helt vanvittig jobb utført på ekstremt kort tid, men det her er SÅ sjukt stas! Tusen takk for vaskehjelp og bærehjelp folkens – dere vet hvem dere er.

Ingen tvil om hva som er den viktigste delen av leiligheten; kjøkkenet. Det er som nevnt fra Sigdal, malt i egenvalgt farge (samme fargen som vi hadde på veggene i soverommet i vårt forrige hjem).

Detaljene på kjøkkenet er nøye utvalgt, som blandebatteriet i aldret messing fra Quooker – ELSKER det! Til mer det brukes jo finere og mer slitt blir det. Varmt, kaldt og kokende vann i en og samme kran. Jeg skal ALDRI ha et hjem uten.

Benkeplatene i Silestone heter Lagoon og er rett og slett en drøm. Vi hadde samme plate på en del av vårt forrige kjøkken og valget var derfor meget enkelt nå. Magisk fin, enkel å holde ren og ikke minst ekstremt fotogen – både alene og som base for andre produkter. Bakplaten er i samme utførelse, bare litt tynnere. Praktisk og en nydelig løsning for å slippe å ha enda flere materialer (som f.eks. fliser eller glass). Benkeplaten er fra Cosentino, utarbeidet og levert av Gautvik Steinindustri.

En annen stor del av et hjem er jo badet og vi er heldig å ha to. Må nesten det med 3 damer i hus! Dere skal få se mer altså, men i første omgang blir det en liten sniktitt. Jentenes bad til venstre, vårt til høyre. Gleder meg til å vise mer!

Å flytte er visst et himla styr. I hvert fall når man flytter ned til en leilighet som har halvparten av arealet du er vandt til! Helt konge altså, å skulle ha mindre greier. Kun nøye utvalgte ting og møbler har fått bli med på lasset og som du kan se så var det visst en del jo!

I går kveld kunne vi som nevnt innvie hjemmet vårt på ordentlig og eeeendelig åpne flasken med bobler vi hadde spart til akkurat dette! En skikkelig herlig førjulskveld med god mat, fine folk og seier til Norge – ikke minst (julestemning på sitt beste)!

Jeg gleder meg i massevis til å vise dere hele leiligheten – foreviget i finfint dagslys og ikke slike mørke bilder som dette. Følg med da dere!

Comments

  • live
    21. desember 2020

    gleder meg til å følge deg videre her på bloggen.Jeg elsker måten du styler på,du har en personlig og lun stil som virkelig inspirerer! Spesielt Gøy å se hvordan du forvandler et nytt kjøkken,siden jeg har et nytt selv.

Post a Comment