Lille julaften og kvelden før kvelden står for tur dere! Vi føler nok egentlig at vi ikke har hatt førjulstid, men klager på ingen måte – tenk at vi kom oss inn i nytt hjem før jul da! Det er rart å tenke på at vi for 4 måneder siden ikke hadde planer om å flytte på oss, mens jeg nå er helt i hundre etter å ha dekket det første julebordet i nytt hjem! Hah!

I morgen skal vi feire jul her i leiligheten med mamsen og papsen som gjester. Som vi gleder oss! Jeg skal for første gang lage julemiddagen helt alene uten å ha papsen ved min side. Det vil si… han bor noen meter unna – blir det krise er hjelpen bokstavelig talt et steinkast unna. Uten at jeg skal sjekke om jeg klarer å kaste en stein ned i veggen på blokka de bor i – da blir det sikkert styr!

Bordet har jeg dekket med alle favorittene mine. Gamle og nye. Vintage bestikk fra gården, yndlingsserviset, nye glass og pepperkakeformer fått i gave og kjøpt på reise. Et bord fylt i følelser og minner – akkurat slik jeg liker det!

De vanvittig fine lyshusene har jeg fortalt dere om tidligere – de er nemlig skatter fra Walther & Co sine tidligere kolleksjoner. Elsker all pynten de har og i år ble det visst en «by»-telysholder til altså – kjøpt hos verdens beste keisere (vennereklame).

Med det vil jeg ønske dere alle ei sjukt digg jul. Den ble kanskje ikke helt slik som du hadde tenkt, men jeg håper at du feire den sammen med noen du er glad i.

GOD JUL!

Post a Comment