ENDELIG!

Den nye nettsiden er ferdig og klar – dette har jeg virkelig gledet meg til! Etter å ha stått på venteliste noen år var det endelig min tur å få Anette fra A Design Studio til å hjelpe meg med å realisere drømmen om en mer proff og brukervennlig nettside.

Her finner du enkelt frem til det du måtte ønske av inspirasjon, informasjon om mine tjenester og nytt fra min hverdag!

Dette skulle egentlig feires med en stor lanseringsfest i skikkelig «influencer»-stil, men dette gikk jo ikke takket være situasjonen vi alle er i..

Istedenfor feirer jeg med å vise dere disse bildene jeg tok for en måneds tid siden. Bildene har jeg tatt for Homeroom.no og jeg er stolt av å være en av få, utvalgte influencere som frontet deres «What makes a home – Christmas» kampanje.

Dette innlegget er ikke reklame, det er bare utrolig stas!

Jeg håper du liker bildene og min nye nettside! Så får man heller ta igjen den store feiringen en annen gang!

Post a Comment