Helt plutselig midt i november allerede og innflytting i nytt hjem nærmer seg for hver dag som går! Du har kanskje sett et glimt eller to fra vårt midlertidige hjem på instagram, men jeg tenkte at dere måtte få «bli med inn» på en liten omvisning.

Vi har reist tilbake i tid, over 150 år tilbake for å være mer nøyaktig. Magiske, lille Gjerdestova er hjemmet vårt om dagen – rett og slett en drøm! Her er nesten alt originalt og gammelt, men oppgradert kjøkken, nye madrasser (og slike greier) og ikke minst et flunka nytt bad gjør det mulig å bo her som kongelige.

Gulv som knirker, dørstokker du dribler i, skjeve lysestaker og nystrøket sengetøy med håndbroderte detaljer. Dette huset er fullstappet med sjel og personlighet! Nesten alle putene har en håndbrodert «F», som står for Fagerli. Dette huset har nemlig hele tiden vært i familien. Stas!

Heldige oss som får bo her! Tusen takk til papsi og mamsen som låner oss denne perlen♥

Post a Comment