//Inneholder reklame (linker)

Folkens – neste uke blir kjøkkenet levert i vårt nye hjem! Herlighet så stas det blir! Det er altså på tide å oppdatere dere litt på hvordan det ligger an og hvordan planene for kjøkkenet er.

Kjøkkenet er uten tvil det viktigste rommet i leiligheten, spesielt nå siden det blir åpen løsning mellom stue og kjøkken. Jeg er ingen stor fan av åpen løsning, men det skal bli spennende å få delt inn sonene og gjøre det lunere enn det kan se ut med første øyekast slik som det er nå. Jeg har holdt meg til noen få, nøye utvalgte farger i hele leiligheten siden den ikke er så stor.

Fargen på veggene er Nordsjös Brave Ground (Colour of the year 2021), en lun og varm jordfarge. Alltid spennende å se hvordan en farge oppfører seg i rommet den skal pryde, og det ble ikke så lett denne dagen siden solen stod på, men jeg tror det blir veldig fint! Soverommene i hovedetg. har fått samme grønnfarge som den vi har hatt på soverommet vårt; Intense Paris. Faktisk er jeg så glad i denne grønnfargen at både kjøkkenet og baderomsinnredningen får denne fargen – hurra!

Så til det som er mest spennende: selve kjøkkenet! Jeg har gått for noe HELT annet enn det vi har hatt til nå og kjøkkenet vi har på hytta. Kjøkkenet vi nå skal ha inn er i malt eik med nedfrest grep kombinert med overskap i sort med glassdører i bistrostil. Benkeplaten og oppkant (Lagoon) er i Silestone, fra Cosentino/Gautvik Steinindustri , denne gir kjøkkenet et eksklusivt uttrykk og en overflate som blir en drøm å jobbe med – gjett om jeg gleder meg til ulike stylinger med denne benkeplaten som bakgrunn! Et absolutt MUST på kjøkkenet er Quooker (vannkram med kaldt, varmt og kokende vann) og jeg har valgt Quooker Fusion, denne gang i aldret messing (blir mer og mer «slitt» og rå i uttrykket over tid) – ELSKER den! Det er min gode venn og kollega Kristin i Sigdal Molde som har hjulpet meg med designet (heldige meg så har så mange flinke kollegaer som ordner ut!).

Fra kjøkkenet kan vi rusle oss rett ut på den overbygde balkongen med utsikt rett ned på sjøen – fy søren så digg det blir!

Følg med videre folkens – dette blir så bra!

Post a Comment