//Inneholder reklame 

Midt oppi hussalget må man jo ikke glemme en av de grunnene til at vi faktisk selger huset – nemlig hytta.  Her bruker vi mesteparten av fritiden vår, noe som resulterte i at et privat bad stod på lista over «must haves» da vi bygde.

Dette prosjektet har vi ventet litt med siden vi ønsket å gjøre det «skikkelig» med de materialene og detaljene vi ville ha – istedenfor å bare kjøpe det billigste «fort og gale». Som nevnt tidligere er takplatene det eneste vi har hatt stående siden vi bygde da vi bestilte disse sammen med resten av takplatene.

Uansett – nå er badet endelig ferdig!! Den industrielle og rustikke stilen går igjen her som i resten av hytta. Skyvedøren inn fra soverommet har vi laget selv på akkurat samme måte som den vi har fra gangen og inn til vaskerommet. Møblene har vi bygd selv med kjøkkenstammer som utgangspunkt. Steinvasken fra Bali (sponset) er en nydelig detalj sammen med de ulike metallene vi har blandet inn i alt treet (som er beiset sort og lakket to strøk for lettere renhold). Gulvet er som i resten av etasjen, betong – mens dusjsonen og veggen er i sortfarget mikrosement.

Diiiiiiiiigg!