Fredag 21. august var vi nede med naustet vårt for å støype noe greier.. Rett bak naustet ligger det noen leiligheter og vi så at toppleiligheten var til salgs. «Hm, sjekk der da Ole – der hadde det vært lite stress å bo!»

Nøyaktig ei uke senere tok vi fast på vår nye bolig ved siden av denne blokka med leiligheter, like ovenfor naustet. Megler, takstmann og bankpapirer – alt på plass samme dag. Hadde det ikke vært for at Ole Johnny hadde bestemt at «nå må vi bare bli ferdig med den støypinga», så hadde dette kanskje ikke skjedd.

Så fort går det altså i svingene med oss og onsdag neste uke skal huset her hjemme foreviges gjennom megler-fotografens linse. Så skal det ut på markedet! Jeiks!

I går tidlig signerte vi papirene på boligkjøpet og på kvelden ruslet vi oss ned for å sjekke solforholdene. Dette blir så digg! Det er altså ikke toppleiligheten vi har kjøpt (1 bad med 3 jenter i hus blir ikke litt aktuelt en gang!), men en leilighet i denne tomannsboligen.

Ole Johnny har forresten gitt vår nye bolig sin egen hashtag (sjukt creds!) : #DerIngenSkulleTruAtAmalieKunneBu 

LOL (og helt sant!)

Siden leiligheten har kommet langt i byggeprosessen allerede jobber vi nå døgnet rundt med å få på plass alt vi ønsker å endre!
Som dere sikkert skjønner var det en del endringer, dette skal bli VÅRT!
Noen av de viktigste endringene er jo å få inn Sigdal på kjøkken, bad og vaskerom – selvfølgelig!
Gulvene har jeg faktisk bestemt ut ifra standardsortimentet (riktignok det som stod heeelt bakerst i rekkene i utstillingen), men tror det skal bli bra!
Følg med videre – dette blir SÅ gøy!!