//Inneholder reklame

Sånn, da var vi oppladet og klare til å druse på videre med både det ene og det andre! Dette med å skulle «trekke ut», legge til og endre greier – samtidig som vi har tidsfrister å forholde oss til.. HELT uvant og nytt for oss! Vi er jo vandt til å gjøre alt selv og derfor ha kontroll på absolutt alt. Men jeg tror det her er mye mer digg når det kommer til alt. Vi skal i teorien ikke røre en pensel engang – for en luksus!

Det går altså myyye tid med til planlegging og det viktigste rommet i huset er nå i boks! Kjøkkenet, som selvfølgelig er fra Sigdal, er bestilt (tusen takk til Kristin i Sigdal i Molde for design)! Kjøkkenmodellen heter Tun Eik og fargen på frontene har jeg hentet fra veggfargen på soverommet vårt (grønnfargen du ser i plansjen). Elsker denne behagelige grønnfargen som er så «Svenngården» som det går an. Sammen med #COTY2021 Brave Ground fra Nordsjö (den brune fargen i kollasjen), tror jeg den unngår å bli for søt også.

Benkeplaten i Silestone fra Cosentino heter Lagoon og leveres av Gautvik Steinindustri. Dette er samme benkeplate som vi i dag har på framskapet på kjøkkenet. Den er bare SÅ himla fin og ekstra kult blir det at vi i tillegg til benkeplate vil ha en tynn oppkant på 30cm i samme – herlighet så stas det blir!

Jeg skal aldri ha et kjøkken uten Quooker igjen (om vi måtte velge hadde jeg heller skulle klart meg uten garderobeskap liksom!). Vi har gått for samme modell som vi har i dag, Fusion Square, men denne gang i aldret messing – som gir et skikkelig «badass» uttrykk.

Noen kontraster i sort og lysekrona over alle lysekroner vil gi kjøkkenet det lille ekstra – dette blir HELT rått!! Inspirasjonen er samlet via kontoen min på pinterest. Rocka, kult og fortsatt Svenngården!

Følg med videre peeps!

Foto produkter: Produsentene // Foto Inspirasjon: via Pinterest