Snakk om snakkis! Mobilen kokte nesten over på fredag etter jeg slapp nyheten om at vi selger huset vårt. Noen synes vi her helt spinnvill, noen ble litt lei seg og noen forstår oss veldig godt når vi forklarer grunnen til at vi nå går inn i et nytt kapittel i livene våre.

Svenngården er ikke til salgs. Svenngården er hele gården som vi nå eier, mens huset vårt skal få nye eiere. Vi har store planer og drømmer for gården, men veien dit er lang og å selge huset vårt er et viktig steg for å komme seg til målet.

Huset vårt er stort og har 2 mål med tomt. Her er det massevis av tumleplass for store og små, både på de store terrassene og markene. Dette er mye av grunnen til at vi selger. Denne herlige eiendommen fortjener en familie som har tid og lyst til å bruke den. Vi er nesten aldri hjemme i helger og ferier siden vi enten er på hytta eller på reiser. Hverdagene går derfor ofte med til vedlikehold og sjeldent til å nyte alt dette herlige hjemmet har å by på!

Huset vårt er kanskje et av de mest dokumenterte hjemmene i landet. I 10 år har jeg drevet bloggen med dette huset som studio, verksted, hjem og lerret. Rommene her har fått seg utallige forvandlinger og stilmikser. Det har vært så heldig å pryde side opp og side ned i en hel haug med interiørblader, bøker og til og med vært TV stjerne! At huset ble kåret til Norges Vakreste Hjem i 2011 er søren meg ikke verst det heller! Stolt og takknemlig.

Så folkens – dette fine huset søker nye eiere og kommer ut på markedet ASAP! Er du interessert kan du selvfølgelig gi oss et vink allerede nå.

Veien vår videre skal jeg fortelle dere mer om, men jeg kan si dere noe jeg ALDRI trodde jeg skulle si: Vi har kjøpt oss en leilighet i en vertikaldelt bolig som nå er under oppføring et par hundre meter unna her vi bor i dag! NØKKELFERDIG og vedlikeholdsfri! Herremin. At vi skulle bo i en slik type bolig hadde jeg aldri i livet sett for meg, men nå gleder jeg meg som en unge til å få sette vårt preg på den og gjøre den «Svenngården»-vennlig!

FØLG MED!!