//Inneholder reklame

Åpent tak, vind i håret og solhatten på – vi er klare for en ny roadtrip! Denne gang skal vår lille Beatrix (forhåpentligvis) ta oss med helt til Bergen. Her har jeg nemlig fått et aldeles trivelig oppdrag!

Sigdal har fått en spesiell plass i interiørhjertet mitt og jeg er veldig stolt av å være en del av Sigdalfamilien. Jeg jobber i Sigdal Ålesund og Molde, men denne gang er jeg så heldig å få reise på besøk til mine «kolleger» i Bergen, rettere sagt til Studio Sigdal Åsane.

Her finner du meg i morgen mellom kl. 12:00 – 15:00 hvor jeg gir deg «speed-interiørveiledning» på ca. 10-15 min. til et valgfritt rom. Ta med deg bilder av rommet du ønsker hjelp til, spør i vei og få tips og råd til interiør og styling fra meg! 

Håper vi ses og følg oss gjerne på Instargram og stories!